Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaTräning

Åkerblads Leva Livet

Igår satte  jag, Tanja Ekostil, Maya Oslagbar Hälsa och Emma Thorsell oss i min flådiga bil och begav oss upp till Dalarna. Resan upp gick fort (fyra brudar i en bil) men när vi kom till Rättvik stannade tiden upp och vi blev alla helt hänförda av den härliga omgivningen. Vi har det så galet vackert i Sverige, varför glömmer vi bort det?
Destinationen var Åkerblads Hotell & Gästgiveri och den sista, slingrande vägen var kantad av de klassiska röda stugorna med vita knutar följt av barrskog med vit mossa växandes på stammarna. Det var precis som John Bauers värld Bland tomtar och troll – magiskt.

Planen för veckan är att få ta del av Åkerblads Leva Livet vecka, en inspirationsvecka för dig som vill komma igång och arbeta med din hälsa. Om veckan från Åkerblads hemsida:
Programmet är anpassat för nybörjare som vill kombinera träning med vardagslivet. Men även för dig som redan är i full gång med träningen och vill utveckla den med nya utmaningar, gemenskap och ny energi.
Paketen är utformade med helpension och programaktiviteter, självklart finns även utrymme om du vill njuta av våra härliga behandlingar i vår nya SPA-avdelning.
Det du tar med dig hem förutom ny energi är inspiration och verktyget för att leva livet med dina förutsättningar.

Vi började gårdagen med en lunch med massa nya bekantskaper (bl.a. Malin aka Miss Dalarna) och efter det fick vi lyssna till den sjukt inspirerande, och asroliga, Lars Erlman. Under våra två timmar fick vi följa med genom ätstörningar, alkoholdebut och en svensk superklassiker.
Det är alltså att göra Vätternrundan, Lidingöloppet, Vasaloppet och Vansbrosimmet inom loppet av 24 timmar… ganska intensivt.

Åkerblads som anläggning då?
Galet mysig – det luktar julbrasa och knarrar överallt
Bästa frukostbuffén jag någons varit på
Lunchbuffén kan för min del sammanfattas med lax och ost = klockren succé med andra ord
Maten är från närliggande gårdar, materialet som de har använt för att bygga ut är från Leksand, hållbart, mysigt och fantastiskt.

Har någon av er läsare varit på Åkerblads?
Vad var er upplevelse?

Åkerblads Leva Livet Åkerblads Leva Livet Åkerblads Leva Livet Åkerblads Leva Livet Åkerblads Leva Livet Åkerblads Leva Livet Åkerblads Leva Livet Åkerblads Leva Livet

Tags : hälsaspa

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.