Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Yogahäng Milla Floryd

Livet som en jetset yogi är inte alltid lät, men oftast helt underbart!
Min yogiska fredag började 0350 imorse – med fjäderlätta steg svävade jag från sängen till mattan där jag flowade genom 90 minuter yoga….
Not

0350 ramlar en sömndrucken Vevve ur sängen och börjar packa väskan för avfärd till Bästkusten.
Jag kommer inte ihåg det så tydligt, allt är mest som i en dimma, men jag vet att jag har checkat av följande från min lista:
– Leta efter kläder i mörkret
– Packa yogamatta + litteratur
– Kokat thé
– Ätit vad som bäst kan beskrivas som en lätt frukost
– Tvagat mig (+ föna håret, den är jag nog mest stolt över!)
– Kört bil > hunnit med tåget

Det här med mindfullness gick sådär i morse, men alla överlevde och nu fokuserar jag på..ja nu, fast detta nu, inte då nu.

Min resa till Göteborg har temat Yoga < – fet stil och understruken. Så mycket yoga är det faktiskt.
Huvudsyftet är att gå Global Yoga Anatomi och Assistering, en vidareutbildning för min satsning på Yogalärarskapet. Förutom att jag får hänga med Johanna Andersson som är lärare för helgen, kommer jag också få återse min roommate från Biarrtiz – Faluns stolthet Ida Karlsson – så härligt att våra vägar korsas igen. Jag har även lyckats mysa in mig hos Johanna Alvin, ännu en yogi, som jag stiftat bekantskap med via bloggosfären och fördjupat en vänskap med genom yogan.

Allt det här börjar i eftermiddag, men min helg behövde mer yoga. Så när jag rullar in till GBG-station sluter jag upp med Acroyogin Milla Floryd. En av de ballaste människorna jag vet. Hon är min urbild av en bohem, och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen av all hennes coolhet!
Det blir fika, yoga och hon har hintat om livsfarliga äventyr i luften.
Men jag har levt ett fullt liv, och känner ingen ånger. Så jag är redo att offra liv och lem för några sekunders flygförmåga.

Har du testat acroyoga?
Tyckte du att det var lätt eller svårt?
Vilka är dina funderingar kring ämnet?

yogahang_milla_floryd
bild från Yogobe

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.