Vevve Jäderlund
Yoga World
GotteTala Ohm Yoga

Min gröna spaning: En Deli Haga – grön vegobuffé

Dags för första inlägget i serien “Min gröna spaning”, idag En Deli Haga – grön vegobuffé med libanesisk inriktning.

Yogautbildningen har gått in på dag 2 och när lunchen stundade fick vi en hel massa gröna, EKO förslag på lunchrestauranger. Vår lott föll på En Deli Haga, en eko-restaurang med libanesisk plockbuffé.
Det fanns massa gott att välja mellan, hummus, oliver, vindolmar, tzaziki och massa annat gott och plockigt. En Deli Haga bjöd även på soppa, paj och mackor. Allt delikat, allt grönt och allt eko – precis i min smak!
Jag valde att plocka ihop några delikatesser och de var alla galet goda, mitt lunchsällskap valde andra delikatesser än jag som jag provsmakade – för bloggen såklart – och även de levde upp till mina kräsna smaklökar.

Utbud: 4/5
Smak: 4/5
Pris: 5/5
Grönhet: 5/5

En Deli Haga på Facebook och Hemsida

En Deli Haga En Deli Haga En Deli Haga En Deli Haga En Deli Haga En Deli Haga En Deli Haga En Deli Haga En Deli Haga

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.