Vevve Jäderlund
Yoga World
GotteTala Ohm Yoga

Svampte Four Sigma Foods

Har ni sett BBC planet earth? Den mest storslagna serie någonsin, som visar oss…ja men typ världen.
Mitt favoritavsnitt är det med regnskogen, mer specifikt (spoiler!) den del som berättar om de olika porsvamparna  (fungi) som tar över andra arter och makes them go apeshit. Svampar är sådana galet balla skapelser, till och med Sheldon Cooper har uttalat sig om det.

Jag tänker mycket på hur det nu(äntligen) börjar te sig så att vi anammar det österländska tänket gällande naturlig medicin, även att vi börjar se till det kraftfulla i ogräset omkring oss. Vi närmar oss naturen och spelar i samklang – supersmart och nödvändigt.

För att återgå till svamparna, på Allt För Hälsan träffade jag Four Sigma Foods. Ett finskt företag som älskar svamp/fungi och omarbetar fungi till bla.a. svampte och kosttillskott. Det finns så mycket ballt att lära sig om svamp och det e gänget vill verkligen upplysa oss om det. De pratar mycket om de stärkande, helande krafterna hos fungi och hur de försöker visa oss att vi kan anvönda dem för att förbättra/stärka vår hälsa.

I deras “Instant” produktlinje har de
Instant Chaga – Immunförsvar boost
Instant Shitiake – Detox
Instant Reishi – Avslappnande
Instant Maitake – Stabiliserar blodsockret
Instant Cordyceps – Energiboost + ökar uthållighet
Instant Lion’s Mane – Skärper fokus

För mig blev det Shitake och Reishi i första vändan och jag har bara hunnit testa några koppar (fick smakprover av Josefine Jäger förut också så jag var inte helt novis i svamptedrickarsvängen). Återkommer med en mer utförlig rapport när jag fått känna in det.

Besök dem på deras hemsida eller kolla in deras Shroomcast här för att följa med in i svampens spännande värld.Svampte Four SIgma Foods

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.