Vevve Jäderlund
Yoga World
Att Leva GröntTala Ohm Yoga

TÄVLING – vinn övernattning för två på Åkerblads

Jag fortsätter vara not-so-secret Santa denna decembermånad, var med och vinn övernattning för två på Åkerblads!
För några veckor sedan åkte jag och några sköna blogg-kamrater upp till Dalarna för att bo på Åkerblads och lyssna på den grymt inspirerande Lars Erlman(alla borde gå på minst en av hans föreläsningar i livet!!). Läs om den resan här och här.

Ni kommer kunna läsa mer om min vistelse där i ett kommande nummer av Hälsa & Fitness, men just nu fokuserar vi på tävlingen här i bloggen. Du kan vinna en härligt avkopplande övernattning för två, hotellfrukost och tillgång till pool, bubbelpool, bastu, gym & relax. Hur är du med och tävlar då?

1) Gå in och gilla Åkerblads och Skön Puls på Facebook
2) Kommentera till detta inlägg varför du vill vinna och vem du skulle vilka ta med dig på detta.
Vinnaren presenteras den 19 december.
Lycka till!

Edit:
Stort Grattis till Maria som vann, en stöttande person i sitt liv behöver alla och självklart ska du få skämma bort din man som tack för allt!

Några bilder från mitt besök på Åkerblads:

?????????????????????? OLYMPUS DIGITAL CAMERA??????????????????????OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅkerblads Leva Livet

21 kommentarer

 1. Denna resa skulle göra så gott för mig och min älskade pojkvän. Att få åka iväg och rå om varandra och bara koppla av är en lyx man borde unna sig men inte alls ofta lägger undan till och tar sig för.
  Det har varit ett hektiskt och slitigt år för oss båda och jag känner att detta skulle verkligen göra gott för själen. Att få koppla bort omvärden lite granna, fokusera på oss, bara vara och må!
  Hälsa börjar inifrån. Inte sant?

 2. Min mamma fyller 60 år i nästa år. Henne vill jag gärna ta med på något roligt och bekvämt som även fungerar på en höggravid mage 🙂

 3. efter en turbulent tid som jag äntligen ser slutet på borde detta vara den ultimata “nu blir det bara bättre tider” starten!! 🙂
  Har hittat yogan, har hittat ett annat lugn, kämpar med omvärldens tyckande, värderar tid med mig själv, balansen i livet känns nära….

  Vem jag tar med? Ja det får tiden utvisa ;))

  Kram till dig Vevve

 4. Jag och min sambo skulle på spa för några veckor sedan. Hade fixat barnvakt och allt men då åkte hela familjen på vinterkräksjukan….

 5. Åh, efter en höst där förkylningarna verkligen har avlöst varandra och livet i allmänhet varit galet då skulle jag förstås ta med mig min allra bästa kompanjon, Sofy! Vilken fantastisk lyx det vore!

 6. Detta år inledde jag med att ligga inlagd på Strokeavdelningen i Västerås. I en månad låg jag där, med konstant svår smärta i ena sidan av huvudet, och trodde på allvar att jag inte skulle bli frisk. Efter många utredningar – där det pratades om stroke/hjärntumör/Hortons/MS bland annat, tunga mediciner och mycket tårar lyckades de till slut sätta en diagnos och därmed sätta in rätt behandling. Med hjälp av tunga mediciner, smärtblockader i form av sprutor i skallen och min fina familj och vänner blev jag bättre. En lång resa tillbaka till livet påbörjades. Den 28/10 i år blev jag färdig Lic. Personlig Tränare. Wow till mig! Men utan min älskade make hade det aldrig gått, varken att bli frisk eller fixa utbildningen. Så, vi behöver få rå om varandra och liksom bara kramas, och det vore fantastiskt om vi fick göra det på Åkerblads.

 7. Det skulle vara underbart att för en gångs skull åka iväg med min kära mamma. Bara få umgås och prata vi två utan barn som pockar på uppmärksamhet. Min mamma ställer alltid upp för mig och familjen i vått och torrt utan att kräva nåt i gengäld och nu vill jag ge något tillbaka! Tyvärr vet man inte hur länge man har sina föräldrar kvar i livet och jag vill vårda vår fina relation vi har och få många fina minnen.

  Gillar på FB som jessica sundberg1

 8. Jag har länge velat åka på något sånt här & nu önskar jag det ännu mer.
  Denna hösten har varit riktigt jobbig. Jag var med om en olycka på väg till jobbet för två månader sen och det har varit en lång väg tillbaka. Det behövs inte mycket för att vända livet och tillvaron upp och ner. Det hade varit så fint med denna upplevelse ihop med en vän som stöttat mig!

 9. jag är cirka sämst i världen på att vara 100% ledig: så lätt att man råkar smygkolla mailen, svara på ett sms eller ringa ett samtal trots att arbetsdagen faktiskt passerat.

  skulle alltså ägna dygnet tillsammans med min pojkvän, som även han jobbar och jobbar och jobbar – och verkligen skulle behöva komma bort och slappna av helt och hållet. dessutom svårt att hålla vårt förhållande jämställt, vilket är extremt viktigt för mig, då han både är världens generösaste och tjänar mycket mer än mig.

  att få bjuda tillbaka till allt dennis ger mig, att dra med honom till gymmet och ta med i knäböj än vad han gör (hehe) och att själv få vara 100% närvarande och avslappnad i ett dygn är mina tre anledningar och argument varför jag vill vinna. 🙂

 10. Jag önskar att min mamma, som haft en mycket tuff höst och vinter med sjukdom och elände men som ändå kämpar på. Samt min gravida fru som hjälper henne nästan varje dag skulle kunna få åka iväg på detta tillsammans och få chansen att verkligen vila och koppla av för en stund.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.