Vevve Jäderlund
Yoga World

Ett snabbt, enkelt och mättande rawfood recept.

kost, recept, rawfood, matsvarv

Pasta Rossa
200g zucchini
2 nävar cashew
15 soltorkade tomater(ej i olja)
125g körsbärstomater
2-4 vitlöksklyftor
salt, Santa Maria Forrest blend
Lägg cashewnötterna och de soltorkade tomaterna i blöt över natten. Häll av vattnet när du ska tillreda maten. Tillsätt vitlöken och ca 1-3 dl nytt vatten(börja med lite och späd ut till önskad konsistens) och kör i matberedaren, krydda såsen med salt och önskade kryddor. Kör zucchinin i en matsvarv eller hyvla med osthyvel, slå över såsen och avsluta med hackade körsbärstomater.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.