Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm Yoga

Galet lång lista – del 1

Jag fick den här listan från Elin för ett tag sedan, nu är det väl ändå dags att jag gör den.
För er(och mest min skull) delar jag upp den i 4, varsegod Del 1

1. Hur gammal är du om fem år?

31… woho kanske äntligen vuxen då, vmem vet?

2. Vem tillbringade du minst 2 timmar med idag?

Mister är den jag umgås mest med, jag jobbar hemifrån och han pluggar på distans – det blir en hel del häng med mannen jag älskar vilket jag är sjukt tacksam för. Tänk att verkligen få umgås med den personen jag delar livet med, ljuvligt.

3. Hur lång är du?

162 ståtliga centimeter.
Var längst i klassen (längre än alla med typ en mil) fram till 4:e klass, sedan över en sommar var jag kortast.

4. Vilken är den senaste film du har sett?

Såg Trassel igår, på Misters initiativ faktiskt!

5.Vem ringde du senast?

Bobby min bff, det var ett galet givande samtal när hon försökte lyssna på mig genom sin matkoma och jag satt på tåget med halvkass mottagning. Storslagna planer smiddes hur som helst.

6.Vem ringde dig senast?

Någon från det södra Sverige, som ringde fel.
Mitt liv är en fest… håll med om det folk och fä

7.Hur löd det senaste sms:et du fick?

“blev bara rengjort och omplåstrad”, min lillebror var inne på sjukhuset, igen.
Jag älskar honom med hela mitt hjärta men jag tror att all hans snällhet kom med en rejäl dos klumpighet för det går fan inte bra för honom

8.Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Beror helt på. Det är mer “casual” att sms:a typ, “tja vi låg igår, jag bryr mig inte, men det vore typ, kanske, helt okej, om du jag vet inte, vill ses, idag igen”. Det kräver liksom ingen motprestation från någon av parterna. Så när det är noll jäkt kan jag sms:a.
När det är viktigt och jag vill till 100% säkerställa att motparten får mitt budskap och jag vill ha svar för 5 minuter sedan ringer jag, oftast till den andra svarar

9.Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda sedan 14 år

10.När såg du senast din mamma?

Oj, hmm ingen aning. Kanske i somras?

11.Vilken ögonfärg har du?

Kameleont, ibland gråa, ibland blåa, oftast gröna men det händer att de är bruna.

12.När vaknade du igår?

05:02, idag 05:10.
En hel timme innan klockan är ställd att ringa – and I love it. Jag får ut så mycket mer av dagen när jag går upp tidigt.

13.Vilken är din favoritjulsång?

Vad som helst med Tommy Körberg tänkte jag säga….han är jul(röst) personifierad för mig. Men jag vet faktiskt inte. Lyssnar inte så mycket på jullåtar eller pyntar huset med julgrejer(3 julstakar och lite tomtemagneter på kylskåpet). Vart fan tog min julstämning vägen liksom? Den rann ut i sanden tydligen.

14. Vilken är din favoritplats?

Hemma, jag älskar att vara hemma.
Det är tyst när jag vill, fest när jag vill, jag har ett helt hus att röra mig i. Min supergoda mat finns här, alla mina 7 yogamattor + block + remmar + bolster + ..ni fattar finns här. Mister finns här. Min trädgård på sommaren, så varför ens lämna det undrar jag ibland?
#gnesta for the win!

15.Vilken plats föredrar du minst?

Ingen geografisk lokation, men med människor jag inte känner mig bekväm, oftast innebär det falska människor eller självupptagna människor. Då reser jag mig och går.

16.Vart tror du att du befinner dig om tio år?

Oj, ingen som helst aning. Tänker nog inte så långt fram, hmmm.
I en fas i livet där jag jag har skapat mig en arbetsplats som är stimulerande och utmanande – och samtidigt skitskojjig, och emotionellt öppen för kärlek och mirakel.

17.Vad skrämde dig som barn?

Massor, småkryp typ maskar och spindlar var okul, men det var mycket starka känslor i den här lilla kroppen.
Jag hade en återkommande dröm att Mamma blev kidnappad och nedstoppad i en köttkvarn framför mina ögon och jag hade grov framtidsångest kommer jag ihåg, förstod konceptet med Döden ganska tidigt och kommer ihåg att jag ville dö som pytteliten, redan innan jag började skolan.

18.Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Mister, han är en av de roligaste personerna jag vet. Knasig och rolig och ställer till med bus hela tiden.

19.Hur stor är din säng?

Ingen aning i centimeter men jag tror typ 220? Vi skulle behöva större för han den där jag sover med är värsta virvelvinden. Ja, han hälsar att jag tydligen inte är någon Sleeping Beauty jag heller… hmpf

20.Har du stationär eller bärbar dator?

Bärbar

21. Gillar du gnagare, etc hamstrar, råttor, näbbmöss etc?

Jag försöker gilla alla djur, men tanken på en råtta gör att det går en ilning längst min ryggrad.

22. Hur många kuddar har du i sängen?

Alltså…. vad är det för frågor? Okej, men det ska svaras på:
Jag har 3 – 1 under huvudet, en på höger sida om mig och en på vänster. Så när jag vänder på mig har jag något att krama om så axeln kommer upp, eller om sovande-Veronica så önskar, kan jag lägga upp knät på den. Samt att den ena är en som mur mellan mig och virvelvinden.

23.Hur många landskap har du bott i?

2

24.Vilka städer har du bott i?

Södertälje och Gnesta

25.Föredrar du skor strumpor eller barfota?

Barfota, har ite alltid varit så, jag var tydligen mycket för att täcka min kropp när jag var yngre.
Mest på grund av kroppsbehåring tror jag. Hår under armarna, hår på armarna, bikinilinjen, på benen och på stortån (typ 3 fjun men tänk om någon hade upptäckt det Ve och fasa!)

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.