Vevve Jäderlund
Yoga World

Är så tacksam för att jag tog tillvara på alla de där (få) soltimmarna som gavs oss när snö låg på backen mellan Jul och nyår.
Luften var krispig
Solen värmde
Små diamanter glimrade i tusentals
Det bildades små moln när jag expirerade

Naturlig magi!

Det är verkligen att leva i nuet, och sådana stunder påminner mig att ständigt vara närvarande, inte skjuta upp saker, för snön försvinner och solen går i moln. Om jag blinkat och tänkt “sen” hade jag inte haft den här härliga vinterkänslan inom mig. Bara en längtan och en saknad efter något jag önskade att jag gjort.

Snö - naturlig magi

Snö - naturlig magi

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.