Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningTala Ohm YogaYoga

TÄVLING Love Shine Glow Mala #MYditation

Jag hoppas att ni inspirerades till meditation av gårdagens gästinlägg Petra Axlund Stegman – låt meditationen ta sin tid. Precis som Petra skriver, uppmuntrar jag alltid dig till att hitta dig själv i allt du gör (jag hoppas det går fram/når ut och inte bara är i mitt huvud). Petra har sin webshop Love Shine Glow där du kan hitta några galet snygga Malas. Mina två favoriter är Mala Wrap Bracelet + Green & Orange Skull Mala – TO DIE FOR!!

För att boosta dig att komma igång med din meditation lottar Petra ut en fantastisk mala till någon av er läsare. Malan är gjord av
grey marble stones – helande, klarhet, ökar balans och kontroll över tankar
serpentine stones – meditationssten, ger inre frid, balanserar humörssvängningar
och en antique jade som guru bead – skyddande den, attraherar kärlek, starker mental focus

Tävlingen går ut på att du på Instagram ska dela med dig av din meditationsresa under januari. Intentionen är att du ska hitta dig i meditationen, att du ska skapa din rutin = Min meditationsstil = My meditation > blir på IG språk > #MYditation
detaljer:
– Dela med dig en bild som beskriver din meditaionsresa, det kan vara på dig, ett citat, din meditationshörna – Du bestämmer, DIN meditation ju!
– Följ @petraaxlund och @skon_puls på Instagram
– Tagga bilden med #MYditation och @petraaxlund och @skon_puls så vi kan hitta dina bilder (OBS! du behöver ha en offentlig profil för att kunna vara med och tävla)
– Tävlingen pågår från idag 5:e januari till 31:a januari. Vinnaren kontaktas 1:a Februari

Så kom igång och lycka till!
Ses på instagram

TÄVLING Love Shine Glow Mala_1 TÄVLING Love Shine Glow Mala_2

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.