Vevve Jäderlund
Yoga World
Att Leva GröntMin Gröna SpaningTala Ohm YogaYoga

Weleda naturlig skönhet för oss Yogisar (och alla andra också såklart)

Igår var jag på en föreläsning om Weleda, den första av två i ett ambassadörsprogram jag går. Jag vet att skönhet är mer min bloggkollega Lisas gebit, men Weleda är så mycket mer än skönhet för mig. Det är hälsa, hållbarhet och vardagslyx, samtidigt som jag kommer i kontakt med naturen.
En typiskt yogaprodukt med andra ord (vet från säkra källor att en annan underskön blond yogi också älska märket).

Få kan väl ha missat att jag älskar Weleda, det kan vara en av mina favoritprodukter (nästan så att det trumfar ost – då ni) i världen.
Absolut älskar jag hur produkterna får mig att må, min hy mår bättre, mitt tandkött är inte lika irriterat och min mjäll är borta. Men det är också helt naturligt – inga konstiga tillsatser eller ingredienser som är cancerogent eller “kanske riskfritt”, det är vad naturen ger, inte svårare än så.
Grädden på det redan fantastiska moset är ansvaret Weleda tar, för sina odlingar, bönderna och avtrycket i naturen. Att arbeta för odlares rättigheter, att slå ett slag för schyssta arbetsvillkor och rättvis betalning – det är nog det som säkrar Weledas plats på toppen hos mig. De har funnits sedan 1921 och frodas fortfarande – där går, att som företag inte bara tänka på vinst, utan även samverka med natur och omvärld och fortfarande lyckas.

Ambassadörsprogrammet handlar om att sprida kunskap om hur hudvårdsprodukter faktiskt påverkar oss. Att det är mer än att försöka se ung ut, det handlar om att stärka kroppen inifrån och ut genom att mata huden med näringsämnen. På föreläsningen togs också upp just hur du påverkar omvärlden med dina val och skillnaden mellan äkta naturlig ekologisk hudvård, och konventionell hudvård som utger sig för att vara naturlig ekologisk.

Jag vet att nästa grupp är fullbokad men det finns platser kvar till den tredje och sista gruppen, tider och annan info hittar du här“Vi startar nu vårt ambassadörsprogram 2015 där du som ambassadör får många spännande fördelar och erbjudanden. Var med oss och förändra världen genom ökad kunskap.”

weleda_ambassadörsprogramweleda_ambassadörsprogram weleda_ambassadörsprogram

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.