Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm YogaYoga

Kola i skallen och en bur kring bröstet

Den senaste tiden har jag haft seg kola i skallen och som en bur kring bröstet, ja alltså inte en real life cage (även om det hade sett brutalt ut) utan mer känslan av en. Jag har inte kunnat ta fulla andetag, de har varit ytliga och korta, och pulsen har varit konstant hög och dånande.

För att slippa tänka fyller jag tystnaden, varje gång den uppstår. Kollar på mobilen om inget kul hänt på FB eller om någon interagerat med mig på IG. Läser en bok eller startar upp en chatt med någon.
Eller sover, sover i massor.
Det är så skönt att sova, att släppa allt och fly till världen där jag kan regissera allt så det passar mig.

Men när jag vaknar upp är buren kvar, och den sega kolan i huvudet gör det fortfarande helt omöjligt att tänka.

Igår morse vaknade jag upp med turbopuls och var dyblöt. Min första tanke var att somna om, men något hindrade mig. Istället fokuserade jag på andetaget ich varje gång en våg av kaos eller turbopuls andades jag extra medvetet och försökte vara i tanken och känslan.
Varför kom den och vad ville den säga?

Jag höll på med det här i säkert två timmar och till slut lugnade det ner sig. För första gången på länge kändes det som att buren var borta (eller iallafall större) och jag kunde ta fulla andetag igen.
Jag tar det stegvis.
Idag andningen, imorgon världen
var är jag, när är nu

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.