Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm YogaYoga

TacksamhetsTisdag

Igår grät jag, men det var inte tårar av sorg, det var tårar av glädje.
Jag tog en löprunda samtidigt som solen sänkte sig över mitt fantastiskt sagolika vinterlandskap, och det var magiskt. Jag slogs av skönheten och stannade upp mitt i löpsteget – då kom tårarna. Jag är så tacksam att jag skapade det ögonblicket genom medveten närvaro och att välja hälsa lycka, framför det som är bekvämt och ansträngningslöst.

Du behöver inte bo på varma breddgrader för att ta et löprunda i solnedgången – skapa ditt eget solsken
Du behöver inte resa för att finna dig själv – allt du behöver finns där du är

#tacksamhetstisadg

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.