Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Adho Mukha Svanasana – Nedåtgående hund TEKNIK

Jag kommer ihåg att jag var så nöjd när jag “hade lärt mig” Adho Mukha Svanasana, Nedåtgående Hunden, one down ninehundred nintynine to go tänkte jag.
Tro mig, jag känner mig ganska dum nu, och kan ana hur ni sitter där och fnissar och/eller skakar på huvudet åt mig.
“ha ha ha, lilla gumman, trodde du verkligen att du kunde lära dig en asana? Du blir aldrig färdiglärd inom yogan, alla asanas kommer föralltid fortsätta lära dig”
Med “att ha lärt mig” menade jag att jag fick ner hälarna i mattan och hade raka ben
Helt obrydd om att axlarna var uppe vid öronen eller ryggen helt krökt

Jag ser elever på klasser så Hela Tiden och vill så gärna bara säga STOPP nu tar vi och går igenom det här Steg För Steg tills vi är överens om vad som kommer först. Men det finns inte alltid tid och det skulle ta bort det roliga och flödande i klasserna. Därför tar jag mig denna tid och hoppas att någon får lite tankeställare kring sin teknik i nedåtgående hunden.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xr6KwPIwQIo&w=560&h=315]

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.