Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Yoga Games – inversion madness

Det har varit tyst från mig här den senaste veckan
Jag har en hel del i huvudet(och kroppen) just nu som jag arbetar med och då sinar inspirationen till att skriva

Men nu i helgen är det Yoga Games så jag får kliva ut ur huvudet och interagera med andra människor. Idag har jag två workshops inplanerade båda på temat handstående först med Raghunath och sedan med Patrick Beach, ser så fram emot det!
Lördagen gör jag en kort visit för att assistera Johanna Anderssons pass 09:30 för att sedan återvända på söndag och köra hela dagen. Vet även att min big boss Sara kommer representera Växjö så håll utkik efter massa yogabilder på våra bloggar.
Hoppas vi ses där!

Mina Work shops för dagen:
12:00 – 15:00 : Flight School
(Studio 3 Riddarsalen)
You will literally elevate your physical & spiritual practice with Raghunath, servant of flight, in his famously popular, powerful & playful class – Flight School.  Let your own dynamic signature practice take shape, as you push your edge and realize your potential, no matter what level you’re at.  Experience Raghunath’s bold approach to encountering sophisticated vinyasa; asanas that once seemed unattainable will be dissected and made approachable.  In authentic Raghunath style, class will be interlaced with chanting and stories from classic Indian texts, rooted in down to earth spirituality, and instructions for living a contemporary yogic lifestyle. Change your mind, strengthen your practice, and open your heart, Flight School is in session.

16:00 – 19:00 : The Art of Inversions (Studio 2 Nobelterrassen)
Going upside down can be tricky business. Learn how to properly prepare your body for liftoff in handstand, headstand, and forearm balance. This workshop will give you the tools you need to build a strong home practice, helping you gain the confidence to move into these poses anywhere! All levels are welcome and will benefit from this workshop. Join Patrick as we skillfully breakdown these postures together, cultivating ease and lightness in your body.
yogagamessthlm

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.