Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

I Yoga Games kölvatten

En fantastisk helg till ända
Jag skrattade
Jag grät
Jag dansade
Jag svor tyst åt lärare
Jag överkom några mentala hinder jag satt upp för mig själv
Jag öppnade upp

Det är yoga i sin renaste form
Tack alla underbara människor som gjorde Yoga Games Stockholm till en fantastisk upplevelse
Mer förståbart inlägg kommer inom kort, ska bara smälta allt först

Yoga Games

1 kommentar

  1. Åh vad jag hade velat vara där! Hade planer på att vara med i Göteborg men inser att det nog inte kommer hända. Nästa år kommer bli mitt premiär-yoga games-år, det ska jag se till! Du Vevve, jag har delat med mig av mina rädslor på min blogg och hoppas att du vill hänga på och vara med och dela dina. Intentionen med listan är visa att vi alla går omkring och är “rädda” för olika saker och genom att göra det tydligt vad det är bidra till att vi kan övervinna sådant som hindrar oss att göra det vi vill göra. Hoppas du vill hänga på. 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.