Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaTräningYoga

Yoga Games Stockholm 2015

Det var tack vare Jeanna som jag först hörde talas om den magiska tillställningen Yoga Games. Förra året var jag på Yoga Games i Göteborg och det var så galet häftigt att få vara med om det för det rubbade mina cirklar på så många nivåer. Bland annat var det då och där ett frö såddes – ett frö som idag gör att jag satsar helhjärtat på frilansande och yoga. Det var också då jag insåg att yoga behövs i min vardag för att jag ska vara mitt bästa jag och må som bäst.

Förväntningar inför Yoga Games Stockholm var därför skyhöga och jag kan gladeligen säga att de överträffades med råge.

Från första klassen med Raghunath där jag balanserade i kapp med Milla och andra klassen ledd av Cat Alip-Douglas där jag insåg hur mycket avundsjuka jag känner ibland. Till assisterandet av Johannas klasser som alltid tänder en glöd i mig och två klasser i rad med Patrick Beach – fyllda med bra tips om linjering för armbalanser. Jag avslutade med en fantastisk klass GLEE av Jonathan Monks där jag ena stunden storgrät och andra asflabbade, och avrundade med en Yinklass ledd av Satu Tuomela som lät kroppen landa.

Hela gårdagen gick jag som i en dimma. Dels helt fysiskt slut men även vibrerande, fylld av känslor och upplevelser från denna magiska helg.
Glädje
Tårar
Gamla vänner
Nya bekantskaper
Men framförallt total sanning mot mig själv

DET är yoga för mig, och det är vad jag arbetar för att sprida till världen

Tack alla jag träffade, tack till alla lärare och framförallt tack till arrangörerna av Yoga Games – vi ses nästa år

Yoga Games StockholmYoga Games StockholmYoga Games StockholmYoga Games StockholmYoga Games StockholmYoga Games Stockholm, Patrick BreachYoga Games Stockholm, Jonathan MonksYoga Games StockholmYoga Games Stockholm, Satu Tuomela

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.