Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm YogaYoga

Kåt, glad och tacksam

Jag tycker inte om yoga längre
Vad är det för nonsens om att “det handlar inte om att nudda tårna – det är resan ner som räknas”?
Vem kom på det?

Jag vill ha en stark kropp. Utan skador eller krämpor och svaga sidor. Vill komma ner i spagat och kontrollerat smyga upp i handstående.
Inte för er eller för att fånga för Instagram. Uan för att när jag kan det är livet komplett och jag blir nöjd och lycklig. Då kommer jag aldrig mer vara trött eller sova dåligt. Jag kommer aldrig vara grinig och ledsen för att jag är hungrig och inte heller stressad för att jag tagit på mig för mycket.

Alla problem någonsin skulle försvinna och jag skulle bli den ultimata Vevve – kåt, glad och tacksam. Om jag bara kom upp i handstående och in i splitt.

Tags : Yoga

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.