Vevve Jäderlund
Yoga World

Helgen den 13-15 februari 2015 kom Nordens största yogakonvent Yoga Games för allra första gången till Stockholm och Münchenbryggeriet. Jag och min vapendragare Jeanna var givetvis på plats för att svettas i våra träningstajts och inspireras av massa härliga yogalärare från världens alla hörn.
Så.
Vad hände?
Vilka lärare var bäst, hur var mässan och kan en nybörjare gå dit?
Podden har svaren.

PS, den 24-26 april 2015 arrangeras Yoga Games i Göteborg och 12-14 februari 2016 är konventet tillbaka i Stockholm igen. Skriv upp i kalendern!

Du kan lyssna på avsnittet på podbean, i iTunes, din smartphone eller i spelaren nedan:

Yoga Games Stockholm

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.