Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm YogaYoga

TacksamhetsTisdag – gör det fullt ut

Jag skickade just iväg ett mail med inledningen:
“God morgon C.
Jag sitter med soluppgångens värme i ansiktet, äter gröt och svarar på mail – en ganska bra start på dagen”
Och det är det indeed

Jag är så tacksam för den här stunden
Den här möjligheten
Den här dagen
Det här livet

Att få börja dagen med en soluppgång är magiskt, och jag ska inte ljuga, det händer ganska ofta i mitt liv då mitt vardagsrumsfönster vätter mot öst. Vissa dagar ser jag inte den för att det är grått och molning, andra gånger missar jag den för att jag är ute och ränner. Men de dagar jag jobbar hemifrån börjar jag i soffan i vardagsrummet, med en kopp te kanske, eller en skål gröt och såklart, en soluppgång. Om jag väljer att fokusera på de ögonblicken blir det dem jag minns när jag tänker tillbaka på livet.
När det sedan kommer mindre glassiga ögonblick möter jag dem som om de vore en soluppgång och gör det med sådan passion att det inte kan bli tråkigt.

Diska?
Yeah, släng på lite musik och dansdiska skiten ur det där köket!
Vika tvätt
Monotont och skittrist, eller ett perfekt tillfälle att öva mindfullness

Oavsett vad du gör – gör det fullt ut
Om du har turen att hitta något som du älskar – älska det fullt ut

Tips på andra bra inlägg om du känner för att maxa din tacksamhetstisdag:
Öva upp din tacksamhetsmuskel
Vad är tacksamhet för dig?

Vem eller vad är du extra tacksam för idag?

2015-03-20 15.35.09

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.