Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm YogaTräningYoga

Familjeyoga och kravlös rörelseglädje

Det blev en hel del acroyogaexpärymänts i helgen, och jag vill dela med mig av två “not so picture perfect” bilder. Två som mästerfotografen fick med när vi tvärhavererade i den här lite svårare positionen.
Dels för att visa teknikfail – du som flygare ska vara spikrak genom hela rörelsen annars…faller ni ihop (som ses på bild 1 och två)
Dels för att visa att Optimus igen försökte avbryta vår städade lek…han är skadad för livet stackarn
Men framförallt för att visa att det behöver inte vara så jäkla allvarligt hela tiden!
När jag skrev i förra inlägget att jag leker med min lillebror menade jag verkligen det, och jag leker ofta när det kommer till yoga eller annan träning. För rörelse ska vara kul!

Umgås i rörelse, särskilt nu på sommaren när vi kan vara utomhus, var med din familj eller vänner på sätt andra än att bara sitta ner och fika. Jag förstår att det här kan verka avskräckande för en del, och jag menar inte att ni måste testa det här för att ha kul – även om jag starkt rekommenderar det då det ÄR jävligt kul och ett grymt sätt att utmana sina kommunikationsskillz – men ta borta måsten, prestation och regler, hitta tillbaka till det där kravlöst roliga i att röra på sig.
Kasta boll utan mål, spela beachvolley på stranden, simma några längor när du ändå är på stranden, ta en promenad – kanske med några hoppskutt eller varför inte gådansa?

De efterkommande fyra bilderna är steg-för-steg om ni skulle vilja testa det här. För saken är den att vi så ofta låser oss själva i tankar om vad vi kan och inte kan göra. Jag brukar läsa upp detta citat från “The path of the yoga sutras” av Nicolai Bachman
“Whatever you can, or think you can – begin it.
Boldness has genius, power and magic in it”
Djärvhet och mod ser ut på olika sätt, för någon kan det vara att våga sig upp och ner
för en annan kan det vara att våga vara ärlig och backa ett steg

Vad är kravlös rörelseglädje för dig?
Hur hittar du den?

Familjeyoga i GnestaFamiljeyoga i GnestaFamiljeyoga i Gnesta Familjeyoga i Gnesta Familjeyoga i Gnesta Familjeyoga i Gnesta

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.