Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningTala Ohm YogaYoga

Yoga med mig på Allt För Hälsan-mässan

Yoga med mig på Allt För Hälsan-mässan
Snart är det dags för Allt För Hälsan-mässan, som i år är en del av det nya Fit For Life WKND md Fitnessfestivalen och Acadermia.

På plats kommer såklart Hälsa & Fitness och Yoga World vara och jag kommer hänga i den montern fredag och söndag. Jag kommer även hålla klasser och prat på Yogagläntan och yogascenen, för Yoga World men också för Yogobe.

Tiderna du kan yoga loss med mig:
27/11 11:00 “Alla orkar stå i hunden”  25 minutersklass
27/11 13:30 “Yoga För Alla” 25 minutersklass
27/11 16:30 “Alla orkar stå i hunden” 25 minutersklass
29/11 13:30 “Yoga för alla” 25 minuter prat
29/11 15:30 “Yoga ska vara roligt” 25 minuter prat

Det vore så kul om du kom förbi och hängde med på en klass eller bara sa hej
Vi ses där!

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.