Vevve Jäderlund
Yoga World
Att Leva GröntGotteTala Ohm Yoga

Gröning sköning – recept på grön smoothie

De morgnar kroppen inte är sugen på mat, eller orkar ta sig an en redig frukost slänger jag ihop en grön smoothie.
Somliga dagar smakar de bättre, andra dagar….är resultatet mindre lyckat.
Idag fick jag till en ordentligt frisk gröning sköning

5 stjälkar grönkål
0.5 citron
1 blad fänkål
2 päron
3 dl vatten
(tillsätta 1 tsk chlorella om du vill boosta den ordentligt)
Har du en juicepress kan du köra dem där. Jag mixar alla ingredienser i min mixer och silar sedan genom en sil. Vet inte om det innebär att jag får i mig mindre näringsämnen men samtidigt får jag ju med mer av pulpan så det kankse jämnar ut sig i slutet?
Gott blev det ialla fall!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.