Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningMindsetTala Ohm YogaYoga

Sneak peek av “Min Yogajournal” – julklappen för yogis

Så här en knapp vecka innan jul bjuder jag på sneak peek av “Min Yogajournal”
Det var intensivt jobb med den ett tag, jag är så nöjd med den och äntligen är den här!

“Min Yogajournal” är för dig som är nyfiken på din yogapraktik och vill dyka djupare in i den och dig själv. Den går att använda som en anteckningsjournal om du få ner dina tankar, eller som ett bollplank om du vill fokusera din sadhana på att uppnå ett visst mål – på mattan eller av den.

Den är uppdelad på 13 perioder om 4 veckor, varje period har en inledande text om ett ämne – filosofi, den fysiska delen, relationer – och varje vecka bjuder på ett tänkvärt undertema. Du kan beta av alla 52 veckor i rad, eller fokusera under några veckor, lägga ifrån dig den och sedan komma tillbaka till den; gör det till DIN yogajournal.

Om du vill köpa den, eller be tomten om det finaste paketet – klicka hem den här

Min YogajournalMin Yogajournal Min Yogajournal

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.