Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

God Jul och Yogalärarutbildning EMPOWER för Anja Bergh i julklapp

God morgon och god jul, eller är det god fortsättning redan på juldagen?
Jag går in på dag 3 av julfirandet och har nog haft mitt livs bästa julfirande. Visst, superbra julklappar men det får jag varje år, men årets julfirande har varit så fyllt med kärlek och glädje att jag blivit riktigt varm i hjärtat. Frågesport, julbord, bus, Kalle Anka, och att få lyssna till gamla familjehistorier – mer mys än så kan jag inte tänk mig.

Min jul sträckte sig dock utanför det också. Tanken var att jag skulle till Gällivare i början på Januari men flygbolaget jag bokat biljetter med konkade…inte så kul kanske, och inga pengar tillbaka. Julhemligheten som gömde sig i den motgången var att jag pratade med the one and only Anja Bergh i samma veva och hon berättade att hon hade plats för mig på sin Yoglärarutbildning Empower (för dig som kanske sett TT om vissa utbildningar är det Teacher Training som det också kallas ibland) som första veckan i Januari och första veckan i februari. Jag hann knappt få informationen innan jag bokade in plats på utbildningen och på tåget till Göteborg. Jag har gått alla mina utbildningar för Global Yoga och de har varit den bästa starten jag kunnat få, men som yogalärare, yogi och människa överlag har jag det där suget att fortsätta lära mig, dyka ner i nya saker och bredda mig. Under förra året blev jag nyfiken på Anja Bergh och Embodied Flow som hon lär ut (jag hittade henne på Yogobe med hennes härliga yogasagor), och iochmed min intervju med henne till Yoga World, samt hennes underbara närvaro på Instagram väcktes min inre spanda och jag visste att hon var den nästa läraren jag skulle gå utbildning för.

Så med 10 dagar till godo blev det alltså min, och universums, julklapp till mig, jag beställde kurslitteraturen och letar boende i Göteborg med ljus och lykta för att den 3:e januari bege mig iväg. Vi får se om jag sjunker djupt in i yogabubblan eller om jag kanske kan rapportera något under tiden.

Jag tänkte skriva ett blogginlägg om “Vad tänka på när du väljer TT” så om du är nyfiken på att själv gå en yogalärarutbildning får du gärna kommentera nedan eller maila mig på info@skonpuls.nu. Vad vill du veta? Vad undrar du över? Hur många timmar ska du välja? Vilken lärare? osv osv. Alla frågor är bra så peppra på och jag ska göra mitt bästa för att svara.

Den fantastiska Anja Bergh som ska guida mig under mitt nästa äventyr
Den fantastiska Anja Bergh som ska guida mig under mitt nästa äventyr

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.