Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningTala Ohm YogaTräningYoga

Yogdate med Ulrica Norberg och Viktor Frih

En yogadate med Ulrica Norberg och Viktor Frih fick börja den här dagen. Vi hängde lite, pratade yoga, matkultur och satte schemat för Yoga Worlds Yogaresa till Spanien i April.
Det var supernice att få sitta och lyssna på deras tankar kring yoga och tillsammans planera vad vi vill förmedla med vårat “yogakonvent som InShape kallar det. Under fyra dagar kommer vi tre tillsammans guida, utmana och inspirera dig att upptäcka nya delar av dig själv och din yogapraktik. Temat för resan är “Liberate and rejuvenate in order to celebrate” och varje klass kommer på något sätt arbeta utifrån det temat. Totalt kommer det finnas 15 klasser under vår helg tillsammans, med allt från starka flöden, meditation, teknikklasser och yin – låter helt okej 😉

Vill du läsa mer, eller boka din biljett nu på studs, spana in InShapes hemsida här

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.