Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningTala Ohm YogaYoga

Yoga 30 dagar med Yoga World

Vi på Yoga World-redaktionen vill säga tack till alla som läser tidnignen! Vi är så glada och tacksam över det varma välkomnande ni läsare har gett oss och vill ge tillbaka till er. En av de vanligaste frågorna vi får är ‘Hur börjar jag yoga? och efter att ha bollat här på redaktionen bestämde vi oss för att uppgradera våra uppskattade Instagram-utamaningar – vi kommer bjuda på teknikfilmer, texter och praktiska tips för hur du kan lägga grunden för din egen yogapraktik.

Vi kommer gå igenom såna saker som solhälsning, en lättare guidad meditation och pranayama – andningsövningar under våra 30 dagar tillsammans. Det enda du behöver är din kropp, kanske en yogamatta och en internetuppkoppling då allt kommer läggas upp på www.yogaworld.se och på Facebook och Instagram.

Ta den här möjligheten att testa, undersöka, fråga och ta del av vår yogamånad. Vi startar den 29:e februari och kommer dedikera minst fem minuter om dagen till vår praktik. Du väljer om de fem minutrarna innefattar meditation, pranayama och/eller något fysiskt. För dig som vill skriva ner dina tankar från mattan tipsar vi såklart om ”Min Yogajournal”, ett personligt verktyg som hjälper dig i din sadhana.

Vi börjar från början och bygger en gemensam, men samtidigt personlig, yogapraktik. Varje vecka börjar vi med en intention som följer med oss under veckan, varje vecka läggs också en ny sekvens upp som du kan göra varje dag – med variation eller som den är – och en teknikvideo för att bryta ner några av grunderna.

Tanken är att väcka din inre eld så att du ställer dig på mattan varje dag och känner lusten att yoga. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga, här bygger vi en grund för dig att sedan gå vidare från.
Målet är att yoga varje dag, du kan välja att antingen köra en av veckans filmer – meditation, solhälsning, sekvens – per dag, eller alla, beroende på hur mycket tid du har.

För att hänga med:
1) Prenumerera på Vevve Jaderlund-youtubekanalen så du får notis varje gång en ny video läggs upp
2) Skriv upp dig för det dagliga inspirationsutskicket, fyllt med länktips, och annat som är tänkt att hjälpa dig komm igång – och hålla igång din praktik
3) Boka in tid med dig själv varje dag för att komma till mattan, ta hjälp av “Min Yogajournal” för att planera och dokumentera din praktik

Du kan också följa oss på instagram @yogaworldse @vevvejaderlund
Allt är såklart helt gratis så bjud in alla yoganyfikna vänner du har till det här FB-eventet!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.