Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningMindsetTala Ohm YogaYoga

Närmare något – från en dag till en annan

Hur slutade gårdagen då? Nästan lika oproduktivt som den började.
Fick till min yogapraktik innan jag åkte hem till brorsan för lite skönt syskonhäng, hämtade brorsonen från dagis, och avslutade med 2 yogaklasser.

Idag började helt annorlunda, gick upp tidigt, direkt till mattan för pranayma (andningsövningar), meditation och en kort yinyogasekvens. Följt av jobb, mail, frukost och PT-planering – och klockan är inte ens 09. Såhär borde hela samhället vara uppbyggt, tänk att få maxa när man är i flowet, och faktiskt återhämta sig när det behövs. Sjukskrivningarna skulle minska lavinartat.

Fick hem Simon Krohns Närmare Något igår också, är du ny och nyfiken på yogafilosofi är detta boken du ska köpa! Simon är så galet klockren och hans förmåga att konkretisera och förmedla yoga på ett oflummigt och samtidigt djupt sätt är oslagbart. Den finns som svensk download här och att köpa som fysisk bok här – det är en av de bästa investeringarna du kommer göra. Mer ingående recension om boken kommer inom kort aj pråmiss.

Nu bär det av till huvfudstaden för yinklass på yogashakti och mys i solen, vad har du för planer denna oslagbara onsdag?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.