Vevve Jäderlund
Yoga World
Okategoriserade

Hälsokicken 2016 – häng med och yoga till sjöss

Den 20 och 21 Augusti drar jag med Hälsokicken, Hälsa & Fitness och Yoga World ut till havs (eller kanske sjöss, men det låter mer som en piratsaga om jag säger havs). En kryssning med hälsotema så det blir träning och föreläsningar med många grymma coacher – och såklart god mat.

Detta är tredje resan och jag har hört att det varit superhärlig stämning på båten så ser fram emot att få hänga med, och som en del av teamet dessutom. Med bl.a Nathalie Rosenberg, Betty Wassenius och Jill Holmström kommer det blir full fart.
Ses vi där?

Läs mer och boka här.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=2NlIdqJZ6TY]

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.