Vevve Jäderlund
Yoga World
GotteMin Gröna SpaningTala Ohm Yoga

Mindful Maj – Utlottning av Pukka-teer

Vi är inne på sista veckan av Mindful Maj och vad är mer mindful än att avnjuta en kopp te ute i solen?
Ett av mina favorit temärken är Pukka och när jag var på deras frukostmingel för några veckor sedan där de presenterade sin Gurkmejaserie och vi kom att prata om Mindful Maj och att de gärna ville
 lotta ut några paket av smakerna gurkmeja eller matcha.

Du kan hänga med på Instagram genom att

Eller kommentera nedan och dela ditt bästa mindfulnesstips för att vara med i utlottningen

4 kommentarer

  1. Man lär sig att leva i nuet när man umgås med dementa. Jag pysslar med mammas hår och naglar, provar kläder, vi luktar på blommor och smakar på olika matbitar, sjunger mycket och gläder oss åt de små tingen – här och nu!

  2. Mitt bästa mindfulnesstips är detta enkla: gör en sak i taget.

    Det började när jag läste boken “The myth of multi tasking – how doing it all gets nothing done” och den beskrev en situation jag befinner mig i alltför ofta, jag tar ett samtal på telefonen och mitt i så börjar jag svara på ett mail – samtidigt som jag pratar. Eller den här klassikern: sitter på toa, börjar sträcka mig till nåt skåp för att ta fram en ny toarulle helt förebyggande fast det faktiskt finns kvar på den gamla eller tar nån trasa och ska polera en fläck samtidigt som det skvalar. Nä, fram för mer odelad uppmärksamhet – automatisk mindfulness.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.