Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Nationaldagsfirande bland grönska och vänner

I dag sa vi grattis till Sverige och vilket sätt bättre än att fira med smörgåstårta, jordgubbar och färskpotatis, bland grönska och vänner. Picknick blev till myshäng och lite spontanlek på gräsmattan. Först försökte jag och brorsan levla upp våra acrokunskaper till washing machine eller around the world som Milla demonstrerar på Yogobe.

Det gick sådär, men det var kul och är en mycket roligare sätt att umgås än att glo på TV tillsammans, eller att bara slänga i sig mat och sedan åka hem. Våra grannar är också asgrymma och D har hållit på med… jag vet inte tror gymnastik och eventuellt akrobatik så den marknära leken lyftes upp i luften och helt plötsligt står jag på hans axlar och ber till högre makter att jag ska få behålla alla mina tänder. Andra försöket jag slappna av lite och tredje till och med lyfta blicken (och ena benet) och se in i kameran.

När jag först testade acroyoga med Milla, och även alla gånger efter dem, insåg jag hur mycket mer jag faktiskt kan med en stabil bas och instruktör. Samma sak med brorsan, han är stabil bas och säger åt mig vart jag behöver luta för att det ska gå och grannen “sätt fot där, tryck ifrån här”. Tänk vad mycket lättare hela livet skulle vara om all kommunikation var så rak och koncis.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.