Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm Yoga

Mindfulnesstips – sluta multitaska

Under Mindful Maj lottade vi ut några Pukkateer, här och på Instagram, vinnarna är korade och jag tänkte dela med mig av deras tips här på bloggen. Först ut är Agnes Nordins Mindfulnesstips – sluta multitaska

Mitt bästa mindfulnesstips är detta enkla: gör en sak i taget.

Det började när jag läste boken ”The myth of multi tasking – how doing it all gets nothing done” och den beskrev en situation jag befinner mig i alltför ofta, jag tar ett samtal på telefonen och mitt i så börjar jag svara på ett mail – samtidigt som jag pratar.
Eller den här klassikern: sitter på toa, börjar sträcka mig till nåt skåp för att ta fram en ny toarulle helt förebyggande fast det faktiskt finns kvar på den gamla eller tar nån trasa och ska polera en fläck samtidigt som det skvalar.
Nä, fram för mer odelad uppmärksamhet – automatisk mindfulness.

Tack Agnes för det och hoppas att det inspirerar er andra läsare att sluta försöka hinna med allt på en gång. Jag kom på mig själv att göra 4 saker bara medans jag läste hennes kommentar så… skärpning!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.