Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningTala Ohm YogaYoga

En yogapodd – Din egen sadhana

Lördag och dags för det senaste avsnittet av En yogapodd – Din egen sadhana.
Jag och Jeanna berättar om hur vi lägger upp vår egna sadhana, pratar om fördelar och nackdelar med att yoga online eller på studio samt nämner några av de onlinestudios och appar vi använder för yoga- och meditationspraktik. Vi ger också våra bästa tips för hur du kan tänka när du planerar.

Vi berättar också att det ljuvliga gänget på Prana Festival och vi vill belöna världens bästa lyssnare genom att lotta också ut 2 biljetter till Prana Festival som tar plats 3-4 september i Göteborg. För att vara med och tävla om biljetter ska du:

  • Lägga ut en bild på Instagram i kategorin “Min Sadhana”. Det kan vara en bild på en pose, ett citat, naturen – vad som helst som utgör din sadhana just nu och berätta vad det betyder för dig
  • Tagga @enyogapodd @pranafestival #enyogapodd #pranafestival #minsadhana
  • Tävlingen pågår till 1:a augusti. Du får lägga upp hur många bilder du vill, och tagga gärna yogis du vet vill hänga på Prana Festival i sommar!

Som alltid kan du lyssna på avsnittet på podbean, iTunes, i din smartphone eller spelaren nedan.
Har du några frågor till oss eller kanske en önskegäst eller ämne du vill att vi ska ta upp, kommentera nedan, maila eller tagga en bild på Instagram med@enyogapodd och #enyogapodd.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.