Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm YogaYoga

En vecka med glädje, irritation, kärlek och rädsla

Det är alltid ganska intensivt att gå på en veckas utbildning, denna gång har jag kunnat sova hemma några dagar, men när vi är på plats 8-18 är det få timmar kvar på kvällen efter äta duscha läsa.
Ligger i sängen och laddar inför denna utbildningens sista dag, på plats i alla fall, kommer bli en del hemläxor och massa saker jag själv vill läsa på om såklart.
Veckan har varit utmanande, irriterande, underbar, skittråkig, lärorik, fylld med kärlek och tömmande. Jag går in i allt med 100% och känner allt så blir alltid dränerad. Sedan vilar jag ut och efter några veckor börjar jag fatta vad det var vi gjorde. Jag tänker att det finns ett mer effektivt sätt att göra “det här” men har inte funnit det än, så jag låter det rulla på.

Många insikter och ändrade beslut, mer om det sen, men framförallt ännu ett lager avskalat, några rädslor och tankar om hur jag måste/borde göra identifierade. Inte med det sagt att de är felaktiga, men det är intressant att förstå varför jag gör vissa val och att det ibland är baserat i en rädsla att inte räcka till, inte vara god nog eller bli lämnad utanför. En ganska basal rädsla vi alla delar på olika sätt tror jag.

Eller?

2 kommentarer

  1. Du är inte ensam. Ska bli roligt att få höra mer om vad du fått med dig. 5 timmars promenad har satt sina spår. Sitter på pendel med en introvert min och glor i min mobil. Har varit en gnistrande dag med shopping i Rinkeby med syrran som avlöstes med en lååång promenad med mina underbara föräldrar. Ett sällskap som ständigt gör mig klokare på mig själv. Längtar efter stunder att få mumsa på dagens erfarenheter. Natti Natti Sussi Gotti

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.