Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm Yoga

Har ingen smart titel på detta inlägg

Jag brukar ofta bara spotta ur mig inläggen, ingen tanka om tema eller poäng, det bara visar sig när jag fingervalsar på tangenterna. Idag är det lite segare.
Kan ha att göra med att jag är mentalt utslagen efter förra veckans äventyr.
I morse var jag tydligen uppe halv sex för 90 minuter på mattan (kändes som jag knappt hunnit börja efter alla mastodontklasser förra veckan) följt av en löprunda på cirkus en timme. Jag har klippt, och sytt om, tishor till linnen, städat, tagit fiberinstallatörer i örat för att de segar, och ätit. Men kan inte få ur mig ett vettigt blogginlägg, tänk om min hjärna är överkokad?
Jag måste nog äta lite glass och kyla ner den. Återkommer imorgon med något vettigt att säga

psst. vickar på shakti denna och nästa vecka. Här hittar du dagar och tider

2 kommentarer

  1. Det var ett lika innehållsrikt & vettigt inlägg som alltid, låter som en väldigt produktiv vecka. Längtar till jag får åka upp till Sthlm & yoga för dig.
    ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.