Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm YogaYoga

Du är tillräcklig och alldeles… alldeles jävla magisk

En fortsättning på det här med att våga tacka nej, att helt plötsligt känna mig tillräcklig precis som jag är. Att jag i mig själv, som privatperson, kompis, familjemedlem är fantastisk känner jag in i märgen, att jag som yogalärare, journalist, “i min arbetsroll” skulle ha något att bidra med har varit svårare att landa i.
Det finns så många fantastiska yogalärare, hälsoprofiler, träningsbloggare and woot not enbart inom Sverige, som är snyggare, mer vältränade, roligare, bättre på att vara yogalärare eller sätta hop en spellista…jag vet inte alla möjliga saker jag har tänkt och jämfört mig med. Som jag tillåtit begränsa mig i hur jag önskat lägga upp klasser, posta bilder på Instagram, skriva inlägg här eller samarbeta med företag What Ever!

De senaste två veckorna är det som att jag känt mig tillräcklig och fakking fabulous, inte försökt passa in mina klasser i mallar jag trott att jag måste följa för att eleverna ska gilla dem, få ut något av dem, eller att jag själv ska känna att jag når ut med mitt budskap. Och jag har aldrig känt sånt flow tidigare, sådan kontakt med eleverna, det fullkomligt vibrerar i varje cell i kroppen, kanske varför jag svettas lika mycket som dem fast jag mest sitter längst fram på min matta och sjunger. Idag blev det allsång och dans till miss Aretha Franklins R.E.S.P.E.C.T. – själgungande balsam.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6FOUqQt3Kg0]
I helgen är det klasser på Hälsokicken, nästa helg första tillfället av Global Yogas Grundubildning, som jag håller i. Jag tar med mig Aretha, mitt flow och litar på att jag är tillräcklig och alldeles… alldeles jävla magisk. Idag avslutar jag med en sen middag bestående av jordnötter, mörk choklad, vin och kiwi – jag når nog högsta Opererande nivå Thetan på den 😉

Litar du på att du är tillräcklig?
Och alldeles jävla magisk?

8 kommentarer

  1. Instämmer med Elina! Har också börjat inse att man gått i sådana stora jävla cirkar för att leta efter något större, när man ändå har allt redan. You end up where you started liksom.

  2. Vevve, har du läst Paolo Coehlos Alkemisten? Det är precis det här den handlar om. Jag plockar upp den ofta och påminner mig själv när jag börjar känna mig vilsen och sökande på fel sätt. Kram

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.