Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Intention – hitta din väg

“The river pours mighty on its course – unstoppable and powerful. With it’s playful tune it flows like Prana to where it is destined to go.

The mountain stands strong and relentless, but it does not boast and it does not enforce. It simply acts as a solid ground for you to rely on or help rise you up.

Though the mountain holds it’s ground it can never stop the water, and why would it want to? Without the mountain the water would be quiet and still. The mountain simply gives the water opportunities to dance and find it’s own way to it’s true path”

Mitt citat från veckans klasser. Temat, intentionen, är att utforska den nyfikna vatten inom sig själv. Och när du stöter på dessa berg “som står i vägen” lära dig att dansa och hitta den väg som var tänkt för dig hela tiden, istället för att ge upp.

Dansar du, eller låter du berget hindra dig från att fortsätta på din väg?

Tags : mindsetYoga

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.