Vevve Jäderlund
Yoga World
GotteTala Ohm Yoga

Recept på nötfria rawbollar

Ni har efterfrågt recept, här kommer en favorit.
En födelsedag för några år sedan hade jag slagit på stort, bakat massa rawfood-gotte (ps kan man säga baka om rawfood? jag menar det bakas ju ju inte, det är själva grejen) och när det skulle avnjutas såg en familjemedlem se frågande på mig vad hon kunde äta, hon med nötallergin. Så det fick bli ett recept på nötfria rawbollar

1 dl pumpakärnor alt. solroskärnor
1 msk psylliumfrön

3 msk kakao
2 msk kanel
1 tsk ingefära
1 nypa havssalt
Mixa  de torra ingredienserna, tillsätt sedan 10-12 dadlar. De nötfria rawbollarna på bilden är rullade i  Superfoods Berry bliss, du kan såklart rulla dem i kakao, kanel, matcha…vad som helst!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.