Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm Yoga

Tacksamhetstisdag – mannen i mitt liv

För åtta år sedan var jag i stormens öga, eller jag var nog stormen själv, ingen kan väl påstå att jag är en sinnebilden av lugnet idag men där stod jag på ruinens brant. Mitt i allt träffade jag dig, ett ansikte i förbifarten trodde jag då, men du kom att stanna, att bli min stöttepelare, min livskamrat och min bästa vän. Du fortsätter att göra mig galen, ibland över småsaker, oftast av kärlek. Du ifrågasätter och låter mig inte komma undan med mitt lena munläder som kan smickra de flesta.

När jag blir eld och lågor över något står du vid in sida och hejar på, samtidigt som du ger mina grandiosa planer en smula verklighetsförankring. När jag känner mig som sämst behöver jag bara se mig själv genom dina ögon för att lyftas till skyarna igen och jag strävar varje dag mot att du ska se dig själv som genom mina ögon; varm, kärleksfull, knasig, intelligent och världens bästa människa.

Tack för allt du ger mig och allt du gör

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.