Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Följ med för Yoga & Surf i Portugal

Under årets yogaretreat till surfstaden Ericeira i år föll jag pladask och är superglad att nu kunna släppa bokningen till nästa års Surf & Yogaresa. Resan arrangeras i samarbete med lapointcamps. De har flera års vana av att arrangera surfresor, med rötter i Sverige och högkvarter i just Ericeira.

Från LaPoints hemsida:
Vi består av personer som brinner för sporterna vi håller på med, och vi vill att du ska få riktigt stora upplevelser i optimala förhållanden, vara sig det är surf eller kite. Vi har alla rest mycket och kan med trygghet garantera att alla de resmål vi erbjuder är av världsklass. Vi vill att du skall utveckla dina färdigheter och har därför instruktörer på de flesta av våra resor. Vår målsättning är att kunna erbjuda även de erfarna en brant utvecklingskurva och därför satsar vi på att ha instruktörer och teamåkare från världseliten.

Kombinationen yoga och surf är oslagbar och bjuder på fantastiskt träning för kroppen, såväl som ett underbart avslappnat fokus i sinnet. Detta är den bästa semestern du kan unna dig.
Vi anländer på söndagen och slår oss till ro i Lapoints huvudcamp. Måndagen bjuder på vår första surflektion, en yogaklass och gemensam middag. Under veckan bor vi tillsammans vid havet, och har ytterligare 4 surflektioner samt yogaklass varje dag.
För exakta detaljer om datum, tider, pris och allt som ingår spana in eventet på Facebook.

Ser fram emot att få hänga med alla på mattan och på vågorna!

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.