Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm YogaYoga

Blossom om utmattning och Yoga – Veckans mindset

Denna vecka är det lämning till kommande nummer av Yoga World och jag har intervjuat Blossom om utmattning och Yoga, samt hur hon tog sig tillbaka. Hon sa många bra saker men specifikt två saker som jag tar med mig som veckans mindset:

“Jag behöver mina rutiner, gå upp samma tid varje morgon och i lugn och ro starta dagen. Sedan bara göra x bestämda saker, och släppa tron att jag måste göra allt.”

BAM!
Typ exakt så, vad mer kan sägas?

Om mindre än två veckor flyger jag till Bali, och kommer hem till Nyår. Det kommer bli underbart men är också en hel del saker jag behöver ta tag i, göra klart, innan jag far. Även om jag har en massa deadlines på jobb som ska in är min prio ett just nu att ta mig tillbaka till mattan, att komma igång med min fysiska yogapraktik. De senaste fyra veckorna, hela min vipassanavistelse samt veckorna sedan jag kom hem, har jag inte tränat alls. Och det märks så tydligt i kroppen men också i skallen. Jag kan inte fokusera på något.
Så mina X bestämda saker att göra varje dag är
– asanapraktik minst 15 minuter (och 15 minuter räcker gott och väl men blir gärna mer när jag väl ställt mig på mattan)
– meditation 15 minuter, för att börja dagen jordad
– 3 leveranser per dag. Blir det fler är det toppen men blir det 3 är jag nöjd

Rutinerna är: gå upp innan 06:00, morgonyoga (asanapraktik eller meditation), ett glas varmt vatten – det är mina X bestämda saker där.
Några rutiner jag önskar få till varje dag, men inte grämer mig över om det inte blir så:
hålla arbetspassen max 45 minuter sedan hjärnpaus, lunchpaus (då jag äter mat inte snacks eller mackor) och sista timmen innan sängdags ingen skärm.

Vad är ditt mindset för veckan?
Vilka är dina X bestämda saker?
Vilka rutiner får dig i flow?

P.s. Om du är sugen på Blossom är hon en av sju instruktörer som håller klass på YogoMove, träningskonventet som hålls i samband med Allt för Hälsan om en månad. Här hittar du hela schemat och all info

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.