Vevve Jäderlund
Yoga World
Att Leva GröntGotteMin Gröna SpaningTala Ohm Yoga

Betelnut Café och Love Anchors Bazaar i Canggu, Bali

Om du gillar marknader finns det ett flertal värda att besöka i Canggu. Varje söndag är det marknad på Samadi Bali Center. Vissa lördagar i månaden är det en rejält stor en på Old Man’s bar precis vid vattnet, och under söndagarna är det på Love Anchors Bazaar du ska hänga.
På marknaden på Samadi Bali kan du hitta kläder och smycken men framförallt vill de lyfta närproducerad, organisk mat så som fisk, frukt, grönsaker med mera. Old Man’s är större, har inte lika mycket färska råvaror, visst finns där nötter, ollja, egna krämer osv men främst kläder smycket osv. Helt okej priser men våga pruta!
Love Anchors Bazaar har ingen mat, här var det mest bara kläder i kombinationen stånd och fasta affärer. Affärerna har typ samma pris som hemma så om det är klipp du letar efter ska du någonstans.

Efter vår marknadsrunda stannade vi på Betelnut Café, en favorit för många av mina bekanta och ett måste på min checklista. Du hittar dem här på Facebook och menyn här. Grymt god mat, inte superbilligt (det är inget i Canggu) men inte dyrare än genomsnittet, mycket att välja på men trångt och ont om sittplatser då det är poppis. Så kom tidigt eller ta med “to go”.

Överlag en väldigt trevlig söndagsutflykt i solen de dagar vågorna inte bryter eller yogaschemat inte lockar.

Love Anchors Bazaar (800x450)Canggu Bali Canggu Bali Canggu Bali canggu balibetelut cafe bali_02 (800x450)

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.