Vevve Jäderlund
Yoga World
Min Gröna SpaningTala Ohm Yoga

Ett kontor uti vår hage

Ni som följt med mig här på Bali har fått uppleva både besvikelse, utforskaranda och yoga. Förhoppningsvis lite glädje också. En av de sakerna jag verkligen uppskattar med min tid här är ljuset och alla olika härliga “kontor” jag haft. Att ta med sig datorn (tack kära laptop för bra batteritid) till ett djungelcafé med wifi är ganska lyxigt, och något jag kommer sakna.

Oftast har jag jobbat själv, men här om dagen träffade upp Caroline som jag hookat med här nere (skönt att åka till Bali för att hänga med svenskar, så svennigt) på Taksu Spa & Restaurant för den där känslan att tillfälligt ha arbetskamrat. Jag har försökt hemma att jobba från caféer och liknande men det är så galet hög musik och mycket spring. Trots min extravaganta person gillar jag det tyst när jag arbetar, och allt för mycket stimuli pajjar mitt fokus.

Om sju dagar lämnar jag Bali, idag står det The Yoga Barn på schemat, följt av lite tid på djungelkontoret och en massage med varma oljor. En ganska bra start på veckan.
Hur ser dina måndagsplaner ut?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.