Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm Yoga

Den här veckan…

Brukar inte gilla listor men har sett den här hos Sofia några gånger och fann att jag själv började tänka på svaren – det är ett bra inlägg och en bra lista – Tack Sofia!

Den här veckan…

… vill jag: komma iväg på Vulkantrekking och besök till någon mer vattenkälla, samt äta ännu mer delikat mat! (på bilden: sötpotatis, banan, gojibär, kokos och dadlar i varm kokosmjölk – otippad kombo men så jävla gott!)

… ska jag: absolut ingenting. Eller jo, jag ska till immigrationsverket för att förlänga mitt visum. Annars är det helt öppet.

… bör jag: chilla mer

… ser jag fram emot: massage med varma oljor och att ge Yoga Barn en ny chans.

… är ledordet: hörde någon säga “Yoga is a work in, not a work out”. Det får bli mitt ledord.

… hoppas jag: att flygresan till Hanoi går lika smidigt som resan till Bali gjorde

… är jag tacksam för: mina sista dagar på Bali. Både att jag får åka härifrån och möta upp Martin, men också att jag lärt mig uppskatta det jag har här.

… är jag nyfiken på: mig själv. Det kanske låter ego men efter en period där allt jag velat, och gjort, var att döva, fly undan, konstant vara i rörelse. Känns det skönt att vara kvar i tanketornadon.

… tipsar jag om: den underbart inspirerande, autentiska, coola überkvinnan Cecilia Gustafsson som ska lansera nytt danskoncept 2017. Så spännande!!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.