Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm YogaYoga

En såndär bild som jag vanligtvis väljer bort

Den här bilden som jag just postade på Instagram är en såndär bild som jag vanligtvis väljer bort. Jag älskar instagram som media för fina bilder och att det faktiskt hjälpt mig att tänka i bilder, fundera hur jag kan komponera ett ögonblick för att fånga känslan.

Men iochmed den fantastiska gruppen Everyday Yogi och min längtan efter något bortom yta och tillrättalagda verkligheter kom också känslan att jag innerligt ville dela med mig av bilderna jag väljer bort, de med massa “fel” och anmärkningar.
Hoppas ni gillar den 😉

 

Tags : everyday yogi

3 kommentarer

  1. Mer äkta var det – och i äkta finns ju solnedgångsidyll och fail och all däremellan. Denna bild är ju bara för härlig, pure happiness!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.