Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningTala Ohm YogaTräningYoga

Kom igång med yoga – Yoga i 30 dagar

Kom igång med yoga – Yoga i 30 dagar med oss på Yoga World. Förra gången vi körde våra 30 dagar i​​hop var vi​ 450​ yogis​ som hängde på – ​hur många blir vi denna gång som tillsammans utforskar yogans värld?

Dessa 30 dagar är att du ska få inspiration att utforska yogans värld. Du behöver inte ha yogat förut, vara vig eller stark. Vi börjar från början och bygger en gemensam, men samtidigt personlig, yogapraktik. Tillsammans bygger vi en grund för dig att sedan gå vidare från. Varje vecka börjar vi med en intention som följer med oss under veckan, varje vecka läggs också en eller flera videos upp på youtube samt att alla bloggare på Yoga World kommer skriva om, och ge sina bästa tips till dig som hänger med.

Tanken är att väcka din nyfikenhet så att du ställer dig på mattan varje dag och känner lusten att yoga. Målet är att yoga varje dag, du kan välja att antingen köra en av veckans filmer – meditation, solhälsning, sekvens – per dag, eller alla, beroende på hur mycket tid du har.
1) Signa upp dig på det officiella mailutskicket för dessa 30 dagar – där länkar vi till filmer, länktips och annat matnyttigt​ http://eepurl.com/bRYkRD 
2) Boka in tid med dig själv varje dag för att komma till mattan
3) Prenumerera på Youtube-kanalen så du får notis varje gång en ny video läggs upp (länk: youtube.com/user/skonpuls)
4) Följ Vevve Jäderlund och Yoga World på Facebook och Instagram och använd #minsadhana för att dela dina bilder på IG så vi kan inspirera, och inspireras av, varandra. Du hittar alla Yoga Worlds bloggare här på yogaworld.se
Vi drar igång den 2:a januari och avslutar 31: januari – välkommen att joina oss!
Psst bjud gärna in yoganyfikna vänner till facebookevenemanget så de kanske går från nyfikna till utforskande 😉

2 kommentarer

  1. Har signat upp mig för mailutskick men får inget mail för att kunna bekräfta min mailadress. Något som hakat upp sig?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.