Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Yogajul! – mina bästa juklappstips

Eftersom det snart är jul (lite svårt att greppa eftersom jag har noll vinter- eller julfeeling här borta) och jag vet att fler av er, likt jag själv, inte är intresserade av idéen att ge bort eller få klappar bara för att. Sätter jag ihop denna lista mina bästa juklappstips:

Några hårda klapptips:
Min Yogajournal – tänkt att hjälpa dig i din yogapraktik. Oavsett vilket mål du har med din yogapraktik är stunden med dig själv varje dag nyckeln till din utveckling. Det är i alla fall vad jag har märkt och vill förmedla med den här journalen. Erika Kits Gölevik, Emilia Arvidsson, Linda Bryme och Elin Wennman delar sina tankar om den.

Namaste-armband från Fashletics.

Simon Krohns bok Närmare Något – kan vara en av de bästa yogaböckerna någonsin gjorda.

Och såklart, helt partiskt tipsar jag även om att ge bort presentkort för Yogobe eller en prenumeration av Yoga World – det är helt klart att jag arbetar med dem båda men skulle aldrig göra det (arbeta eller tipsa) om det inte kändes rätt i hela mig.

Vidare
Jag har så många grymma yogalärare omkring mig, och många av dem erbjuder magiska resor. Utan tvekan BÄSTA saken att sätta upp på önskelistan är Upplevelseklappar:

Yogamom – Yoga & SPA en helg bara för dig! Den fantastiska Satu Tuomela bjuder på yin och jag Pussy Power Yoga. Med under helgen är också Weleda som anordnar SPA-lyxet.

Vill du yoga med Satu men någonstans lite varmare har hon ett eget retreat till Portugal i Juli och ett retreat med Anja Bergh till Grekland i maj.

Therése Furudal aka Yoga Stories har massa spännande uppe i Åre:  Topptur & Yoga 7-9 april, Retreat yourself 19-21 maj spa & yogahelg eller min favvo Outdoorhelg med yoga, SUP Yoga & vandring/ löpning i fjällen 11-13 aug. Du hittar info om samtliga happenings här.

Är det mer konkret yoga-nörderi-kunskap du letar efter kanske du vill hänga med på Johanna Alvins workshop Anatomi & Linjering – sjuuukt rolig, och nyttig, kunskap! Eller Urban Flow med Erik Myrberg, Sam Aziz och Clara Dymén.

Sist men inte minst vill jag tipsa om Milla Floryds awesomness, om ni missat den 😉 Den 12 mars har hon en Yogadag tema Yin/Yang med Maria Ekman på Marstrands Havshotell. 25-26 mars. Yogahelg med spamys på Varberg Asia Spa och såklart massa mer som du kan läsa om här.

Som du märker är Yoga & SPA trenden för 2017 – haka på den och unna dig ren jävla lyx! Det är vi alla så innerligt värda. Blev du sugen men inte hittade något som kändes rätt finns en uppsjö av resor, retreat och workshops hos Yogobe.
Hoppas du hittade någon, eller några, punkter till listan och att du njuter av lussekatterna åt mig, finns inte en enda här i Ubud. #menjaäintbitter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.