Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm YogaYoga

Sweat. Bliss. Authenticity. på Studio Flow i Göteborg

God måndag yogis, är ni pepp på en ny vecka?

Jag är fortfarande uppfylld efter min yogahelg Sweat. Bliss. Authenticity. på Studio Flow i Göteborg – det var helt underbart. Lördagen började med ‘Himmelska Höftöppnare’ 2 timmar workshop/klass där vi verkligen grottade ner oss i bandhas och relationen mellan överkropp och underkropp, mellan rörlighet och stabilitet, mjukhet och kraft. Eftermiddags-workshopen var ‘Learn to Fly’ med omprogrammering av skulderbladen och att hitta känslan av kontakt mellan alla delar i kroppen – från tårna ut genom händerna. Det blev också ett uppskattat gästspel av Elaine De Souza (som du nu kan yoga med på Yogobe) där vi båda delade tankar, tips och svarade på frågor om armbalanser och handstående – tack för det Elaine <3
Igår söndags var det ‘bara’ en klass som jag döpt till ‘Dance, dance, dance’, ett dansant vinyasaflödande som jag byggde upp till och till slut lät alla flöda fritt i. Avslutades med dans-battle och mantra – så jvla magiskt alltså. Oslagbart vad som händer är människor kommer samman på det sättet!

Så tacksam för den fantastiska gruppen jag fick äran att hänga med denna helg. Massa frågor, härlig energi och genuin närvaro – kan inte be om en bättre debut i Götet.
Och framförallt STORT tack till Johanna för att jag fick komma till din fantastiskt ljuvliga studio och dela med mig av mina tankar om yoga. Tack också för att du tog bilder under helgen som jag kan dela här på bloggen.
Det är flera som efterfrågat min återkomst så i november återvänder jag till Göteborg. Orkar du inte vänta så länge på att få yoga med mig arrangerar jag Yogmom – Yoga & SPA med Weleda i Juni. Under helgen kommer också Satu Tuomela hålla sina ljuvliga yinklasser. Häng med oss en helg och lyxa till det med yoga, spa, god mat och bastuflotte.

Nu ska jag göra mig redo för resten av min arbetsdag, håll till godo med några bilder från denna ljuvliga helg:

sweat.bliss.authenticity_gbg_01 (800x437) sweat.bliss.authenticity_gbg_02 (800x450) sweat.bliss.authenticity_gbg_03 (800x450) sweat.bliss.authenticity_gbg_04 (800x450) sweat.bliss.authenticity_gbg_05 (800x450) sweat.bliss.authenticity_gbg_06 (800x450) sweat.bliss.authenticity_gbg_07 (800x450) sweat.bliss.authenticity_gbg_08 (800x450)
sweat.bliss.authenticity_gbg_10 (800x450) sweat.bliss.authenticity_gbg_11 (800x450) sweat.bliss.authenticity_gbg_12 (674x800) sweat.bliss.authenticity_gbg_13 (661x800)
OLYMPUS DIGITAL CAMERAsweat.bliss.authenticity_gbg_15 (800x450)sweat.bliss.authenticity_gbg_16 (800x450)

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.