Vevve Jäderlund
Yoga World

För några veckor sedan fick jag hem Tia Jumbes senaste böcker i min brevlåda; Boosta din hälsa med naturens superfoods och Boosta hud & hår med naturens näringsbomber. Jag föll verkligen för den första med sina vackra färger, härliga bilder och enkla recept. Bland allt blev Havtornsbowl receptet en favorit, den är söt men inte sliskig och chilin ger den en härlig eftersläng. Har aldrig fattat det där med acaibowl, men havtornsbowl blev min grej.

Havtornsbowl recept (2 portioner)
4 dl mango
1 fryst banan
1/2 färsk röd chili (hade ingen hemma så jag tog torkad chili)
0,5 msk limesaft
0,5–1 dl vatten (avgör hur tjock eller flytande bowlen blir)
2 msk havtornspulver
Ev flytande honung
Mixa allt till en jämn konsistens, om mangon och bananen är frysta kan du få röra om lite för att allt ska bli ordentligt mixat. Jag toppade med kokosflingor och blåbär, du kan även sprinkla på granola, hackade nötter, skivad banan, passionsfrukt.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.