Vevve Jäderlund
Yoga World
Min YogaspaningTala Ohm YogaYoga

Yoga Games Stockholm 2017 – Dag 1

Yoga Games Stockholm 2017 Dag 1 kommer bjuda på två 3-timmars workshops och en massa sköna människor (nästan garanterat). På Yoga Games i Göteborg var Chad Hamrin ett av huvudnamnen, jag tog två klasser för honom och tyckte han hade mycket bra att säga och gjorde en intressant intervju med honom som du kan läsa här. Men upplevde inte att jag fick den där teacher crushen på honom som många fick, därför valde jag att ge det ett andra försök i år. Titeln på hans klass idag är Opening & Strengthening of Standing Poses och jag hoppas få grotta er mig i teknik och få flera aha-moments.

Efter det är det dags för Sequencing Strategies for Success med Noah Mazé. Jag har yogat lite med honom på YogaGlo och ska ärligt säga att han inte är den läraren jag kör mest för, hans lugna och metodiska hatha gör sig inte så bra för mig på film. Men det är något med hans oerhörda kompetens och kunskap som gjorde att jag bokade 4 klasser för honom denna helg. Varför göra något med måttfullhet liksom?

Ska du gå?
Vilka lärare ser du mest fram emot?
Om du ser mig först: kom fram och säg hej!
P.s Planerar du för fullt inför Yoga Games och undrar vad du ska äta kanske denna video kan vara till hjälp. Gjorde den inför mitt första YG för två år sedan och kör fortfarande på samma matsäck, minus proteinpulvret det har helt lämnat mitt skafferi för godare livsmedel.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.