Vevve Jäderlund
Yoga World
MindsetTala Ohm YogaYoga

Februari förbi, dags för Mars månads intention

Är det bara jag som ligger ständigt efter dagar och datum?
Var helt säker på att sista februari var på onsdag, fick kalla in grannen till min assistans för hjälp att besikta bilen så jag inte åker på böter. Haha snacka om närvarande?!
Jag tar mig en tillbakablick på februari för att kunna kliva in i mars med mer närvaro. Intentionen för mina klasser var Viparyaya – missuppfattning. Min mer mer personliga intention, eller månadstema, var FABuari. Att faktiskt ta mig tid för vardagslyx som ett sätt att förankra mig i nu:et och inte sväva iväg i mina tankar och åtaganden. Missade besiktningar till trots tycker jag att jag har lyckats. FABuari har bjudit på:

  • Besök till frissan för min supersnygga frilla
  • Daglig tid vikt för hudvård, vissa dagar alla möjlig krämer och ansiktsmassage andra bara rengöring följt av serum
  • Date night med Martin
  • Unnat mig att klä upp mig inför middagar med vänner. Brukar köra 100% bekväm framför någon som helst form av stil, det är inte fel men jag gillar ju att fina till mig så har kombinerat flärd med funktion

Mars månads tema blir… vad tror du?
Ledtråden är att jag droppat det lite både i bloggen och senaste numret av Yoga World. Temat kommer genomsyra mina klasser och PT-kunder, men också min egen praktik och personliga fokus.
Är nyfiken på era gissningar! Kommentera gärna nedan; vad du tror mars månads tema blir

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.